Grafologiske analyser


Grafologiske analyser kan bruges til mange formål, og derfor kan de tilbydes i mange forskellige former, størrelser og priser:

Private analyser


Lige fra samtaler på grafologisk basis i forbindelse med polterabends eller en personlig samtale, hvis man vil fordybe sig i en privat emnekreds og have mulighed for at få en uvildigs vurdering og råd.
Det kan også være en kort skriftlig vurdering til eget brug eller evt. som gave.
Hvis du virkelig ønsker at fordybe sig kan der tilbydes en meget omfattende og grundig grafologisk analyse, som beskriver personligheden indgånde i detaljer, og hvor også udviklingen over tid kan indgå. Denne analyse kan suppleres med en samtale, hvor du kan spørge til og få uddybet analysen vedr. områder af særlig interesse eller vigtighed for dig.

Erhvervsanalyser


En grafologisk analyse udarbejdet til brug for ansættlse/rekruttering er et nyttigt hjælpemiddel til at få et overblik og kontrol på om der skjuler sig egenskaber hos ansøgeren, der ikke er blevet bemærket i samtalen, eller evt. for at indsnævre kandidatfeltet eller kvalificere bedømmelsen.

Ved særlige firmaevents kan det være nyttigt og socialiserende at få lavet en kort analyse på basis af en håndskrevet linie eller to og evt. en tegning.

Medier


Det hænder jævnligt, at medier: tv, dagblade, ugeblade, magsiner eller radio ønsker at bringe artikler om grafologi og/eller bringer en grafologsisk analyse oftest af en kendt person.

Materiale


For alle grafologsike analyser gælder selvsagt, at jeg som grafolog må have noget håndskrevet materiale til rådighed. Desuden som oftest, at jeg skal have oplyst alder og køn.


Se mere om materiale her.

 

materiale | medier